Bereidingswijze
- Ingredienten:
- 500 gram zoete aardappel, geschild en in stukken gesneden
- 250 gram wortel, in stukken
- 1 ui, grof gehakt
- 1 klontje boter
- 50 gram bloem
- 1 klein rood pepertje, fijngesneden
- 1 teen knoflook, fijngesneden
- 1 l groentenbouillon
- 2 eetlepels sojasaus
- 2 dl kokosmelk
- koriander (zoveel als je lekker vindt)
- Bereidingswijze:
- Deze soep is hartig, smaakvol, en verwarmt van binnenuit.
- Laat de zoete aardappel, wortel en ui 10 minuten zweten in de boter met het deksel op de pan. Roer de peper, knoflook en de bloem erdoor. Voeg vervolgens de bouillon toe en laat 20 minuten koken. Pureer de soep en doe de kokosmelk, sojasaus en koriander erbij.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?