Zoete aardappelen gevuld met kaas-mosterdmayonaise

3 (3)
50 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 rode ui
  • 100 g cheddarkaas
  • 4 eetlepels CalvĂ© mayonaise
  • 1 theelepel Amora mosterd van Dijon
  • 4 zoete aardappelen
  • extra nodig: aluminiumfolie

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui. Rasp de kaas fijn. Meng de ui met de kaas, de mayonaise en de mosterd. Breng op smaak met peper.
  2. Boen de zoete aardappelen schoon onder stromend water en prik ze rondom in met een vork. Verpak elke aardappel stevig in aluminiumfolie en leg ze op het rooster van de gloeiende barbecue of tussen de houtskool en laat ze in 30-40 minuten gaar roosteren.
  3. Snijd de gare aardappels in en verdeel de kaasmosterdmayonaise erover. Serveer direct

Tip

Lekker met chipolataworstjes van de barbecue.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Chris D_1 op 19 juli 2012 om 13u58

Lijkt me echt een heerlijk bijgerecht voor een pikante Mexicaanse schotel (tortilla's of chili con carne). Dat proberen we eens!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?