Ingrediënten voor 3 personen
- 300 g zoete aardappel
- 2 lente ui
- 1 chilipeper
- 3 eieren
- 1.5 el mascarpone
- 150 g zelfrijzende bloem
- 25 g parmezaanse kaas
- 1 el zaadjes naar keuze
Bereidingswijze
- Schil en rasp de zoete aardappel en doe in een kom.
- Snij de lente ui en het rode pepertje fijn. Hou nog een beetje peper apart.
- Meng alles met de eieren, de bloem, de mascarpone en de parmezaanse kaas. Hou nog een beetje kaas apart.
- Plaats bakpapier in elk van de 6 muffinvormpjes.
- Schep het beslag in de muffinvormpjes.
- Bestrooi het beslag met de zaadjes, een beetje peper en parmezaanse kaas.
- Plaats in de oven en bak het voor 35 minuten.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door flotje op 06 september 2019 om 21u06
Ga ik zeker maken ziet er lekker uit
Hoeveel sterren geef jij dit recept?