Ingrediënten voor 4 personen
- 1/4 ltr slagroom
- 450 gr naturel kwark
- 1 potje of blikje bosvruchten ( of uit diepvries hoeft niet ontdooid)
Bereidingswijze
- De bosvruchten uit laten lekken in een vergiet of zeef.
- De slagroom stijfkloppen zonder suiker.
- De kwark in een schaal doen, de uitgelekte bosvruchten en opgeklopte slagroom erdoorheen spatelen.
- Vul mooie coupes of glazen met het mengsel en zet minstens 3 uur in de koelkast.
- - Varieer met andere vruchten, bijvoorbeeld aardbeien, kersen of abrikozen.
- - Ook lekker: citroenkwark in plaats van naturel; dan doe ik er geen vruchten in (mag natuurlijk best, als je dat lekker vindt).
- Garneer de coupes vlak voor het serveren met een achtergehouden vrucht of een chocolaatje (afhankelijk van de tijd van het jaar een sinterklaaschocolaatje, een paaseitje of een chocoladeblaadje).
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?