Zo snel en lekker dit toetje!

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1/4 ltr slagroom
  • 450 gr naturel kwark
  • 1 potje of blikje bosvruchten ( of uit diepvries hoeft niet ontdooid)

Bereidingswijze

  1. De bosvruchten uit laten lekken in een vergiet of zeef.
  2. De slagroom stijfkloppen zonder suiker.
  3. De kwark in een schaal doen, de uitgelekte bosvruchten en opgeklopte slagroom erdoorheen spatelen.
  4. Vul mooie coupes of glazen met het mengsel en zet minstens 3 uur in de koelkast.
  5. - Varieer met andere vruchten, bijvoorbeeld aardbeien, kersen of abrikozen.
  6. - Ook lekker: citroenkwark in plaats van naturel; dan doe ik er geen vruchten in (mag natuurlijk best, als je dat lekker vindt).
  7. Garneer de coupes vlak voor het serveren met een achtergehouden vrucht of een chocolaatje (afhankelijk van de tijd van het jaar een sinterklaaschocolaatje, een paaseitje of een chocoladeblaadje).

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?