Recept 05 (0 stemmen)

Zo snel en lekker dit toetje!

Dit is een recept van

tijd
10 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De bosvruchten uit laten lekken in een vergiet of zeef.
  2. De slagroom stijfkloppen zonder suiker.
  3. De kwark in een schaal doen, de uitgelekte bosvruchten en opgeklopte slagroom erdoorheen spatelen.
  4. Vul mooie coupes of glazen met het mengsel en zet minstens 3 uur in de koelkast.
  5. - Varieer met andere vruchten, bijvoorbeeld aardbeien, kersen of abrikozen.
  6. - Ook lekker: citroenkwark in plaats van naturel; dan doe ik er geen vruchten in (mag natuurlijk best, als je dat lekker vindt).
  7. Garneer de coupes vlak voor het serveren met een achtergehouden vrucht of een chocolaatje (afhankelijk van de tijd van het jaar een sinterklaaschocolaatje, een paaseitje of een chocoladeblaadje).

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie