Zelfgemaakte tortillachips met pittige salsadip

Zelf tortillachips maken als tapashapje? Kan perfect! Deze huisgemaakte versie met pittige salsa dip zal in de smaak vallen, da's beloofd!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 ° C.
  2. Leg de wraps op elkaar en snijd ze in 8 punten met een pizzasnijder.
  3. Leg een strook bakpapier op een bakplaat en leg hierop de stukjes wrap. Smeer met een kwastje een dun laagje Solo op de wraps. Strooi er nog wat grof zeezout overheen en schuif de wraps in de voorverwarmde oven.
  4. Bak ongeveer 10 minuten in de oven. Let erop dat de tortillachips niet te donker worden.
  5. Laat de tortillachips afkoelen op een taartrooster.
  6. Maak de pittige salsadip. Mix alle ingrediënten voor de salsadip in een keukenmachine of mix ze grof met een staafmixer in een maatbeker. Hou je niet zo van pikant? Dan kan je het rode pepertje eventueel achterwege laten.
  7. Serveer de dipsaus bij je lekkere zelfgemaakte tortillachips.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?