Recept 55***** (1 stem)

Zelfgemaakte pastasaus met rode wijn

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de uien klein. Bak deze met de geperste knoflook in de olijfolie. Voeg de blikken tomatenblokjes en de tomatenpuree toe. Voeg de gedroogde kruiden, de zontomaatjes in stukjes en de pijnboompitten toe. Voeg de bouillon en de rode wijn toe en breng het even aan de kook. Wanneer het aan de kook is, laat het dan op een heel laag vuur 2,5 tot 3 uur doorsudderen. Voeg tegen het einde de verse basilicum en peterselie toe, alsmede de chilipoeder, zout en peper. Bak het rundergehakt rul en voeg aan de saus toe.
  2. De overgebleven saus kan ingevroren worden.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Marjootje op 31 oktober 2012 om 15u31

Zo hoort pastasaus gemaakt te worden! Ik maak het al jaren niet meer klaar uit een pakje.. ;-)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie