Altijd weten wat je gaat eten?
Zelfgemaakte frietjes/luciferaardappelen/aardappelbalkjes
Bereidingswijze
- Rondingen van aardappelen afsnijden.
- In plakken van 6 à 7 cm lengte snijden en 1 cm dikte.
- Deze plakken op een dikte van 1 cm (=frieten) snijden, of 0,5 cm (=luciferaardappelen) of 1,5 à 2 cm (=aardappelbalkjes).
- De versneden aardappelen spoelen, uitlekken en drogen.
- In friteuse van 150°C dompelen en voorbakken.
- Vet afschudden en verdelen op gastronoomplaat.
- In friteuse van 180°C bakken.
- Afschudden.
- Lichtjes zouten.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?