Altijd weten wat je gaat eten?
Zelf spaghettisaus bolognese maken
Bereidingswijze
- Groenten wassen en fijnsnijden
- De knoflook aanstoven, ajuin toevoegen en meestoven, wortels toevoegen, eventjes aanstoven onder gesloten deksel op een zacht vuurtje.
- Rode en groene paprika toevoegen.
- 100 ml water toevoegen.
- Gepelde tomaten toevoegen.
- Kruiden met peper, zout en paprikapoeder naar smaak.
- Laten sudderen op een zacht vuurtje met gesloten deksel.
- Bak het gehakt.
- Champignons reinigen en aanstoven.
- Wanneer de rest van de groenten gaar zijn, het gehakt en de champignons toevoegen.
- Saus afwerken met 1 bokaal tomatensaus.
- Kook de pasta.
- Dien op met gemalen kaas en tabasco naar smaak
- Smakelijk !
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?