Ingrediënten voor 4 personen
- • 24 raviollivelletjes
- 1 potje ricotta
- • 250 gram verse spinazie
- BOTER
- 1 EI
- SALIE
- 250 gram spek
- 1 TEENTJE LOOK
Bereidingswijze
- •Kruid de ricotta met peper & zout en doe er de gehakte spinazie bij
- •Meng het ei met wat gefilterd water
- •Leg de raviolivelletjes voor je en smeer 1 velletje in met het eigeel
- •Leg een klein hoopje ricotta op het velletje, leg er een ander velletje op en druk goed aan.
- •Kook de velletjes 1 minuut in kokend gezouten water
- •Smelt ondertussen wat Fama, bak er de spekblokjes en de look in aan
- •Hak de salie fijn en doe hem bij het spek
- •Haal de ravioli uit het water en leg ze ook in de saus
- •Schik op het bord, strooi er nog wat Parmezaanse kaas over en kruid nog eens met peper en zout
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?