Recept 05 (0 stemmen)

Zelf paneermeel maken van broodresten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

IDEETJES EN TIPS

tijd
32 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Eigenlijk kun je dit geen recept noemen, maar........
  2. Wedden, dat je dit vezelrijk ,krokant en smaakvoller paneermeel verkiest boven het gekochte uit een pakje? Je geeft je gehaktballen, vis en vlees er een flinke boost mee.
  3. Verzamel broodresten( of kapjes) van diverse broodsoorten. ( Ik bak een aantal keren per week mijn eigen soorten brood en hou daar soms wat van achter de hand.
  4. Leg de sneetjes in één laag op de bakplaat.
  5. Stel de oven in ( ik gebruik de hete lucht oven) op 135 graden. Schuif de plaat in de oven als deze op temperatuur is en droog het brood in pakweg 30 minuten.
  6. Maal de sneetjes in de keukenmachine tot de gewenste grove structuur. ( Of heel fijn , als je dat prefereert).
  7. Of doe de sneetjes in een stevige plastic zak en rol met de deeg roller tot het gewenste resultaat.

Bron: Eigen "recept"en foto

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?