zeewolffilet met wittewijn roomsaus en grijze garnalen

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. voorbereiding;
  2. snij de zeewolffilet in blokjes van ongeveer 3X3cm
  3. hak een beetje peterselie fijn.
  4. de bereiding
  5. bak de zeewolf ongeveer 2 min an de solo vloeibaar
  6. blus dit alles met de witte wijn,laat enkele sec. doorkoken.
  7. voeg er de room aan toe en laat dan nog een min.tje of 3 inkoken.
  8. dik indien nodig wat aan met maizena.
  9. voeg net voor u alles van het vuur haalt de garnalen en de peterselie toe.
  10. dit resept is zeer lekker met een peterselie puree

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door svdh82 op 19 juli 2010 om 16u54

laat mij aub weten wat jullie vinden van dit recept ;-)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?