Ingrediënten voor 4 personen
- 1 kg zeewolffilet
- 150 gram grijze gepelde garnalen
- 1 glas witte tafel wijn
- 2 dl room
Bereidingswijze
- voorbereiding;
- snij de zeewolffilet in blokjes van ongeveer 3X3cm
- hak een beetje peterselie fijn.
- de bereiding
- bak de zeewolf ongeveer 2 min an de solo vloeibaar
- blus dit alles met de witte wijn,laat enkele sec. doorkoken.
- voeg er de room aan toe en laat dan nog een min.tje of 3 inkoken.
- dik indien nodig wat aan met maizena.
- voeg net voor u alles van het vuur haalt de garnalen en de peterselie toe.
- dit resept is zeer lekker met een peterselie puree
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door svdh82 op 19 juli 2010 om 18u54
laat mij aub weten wat jullie vinden van dit recept ;-)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?