zeewolffilet met wittewijn roomsaus en grijze garnalen

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. voorbereiding;
  2. snij de zeewolffilet in blokjes van ongeveer 3X3cm
  3. hak een beetje peterselie fijn.
  4. de bereiding
  5. bak de zeewolf ongeveer 2 min an de solo vloeibaar
  6. blus dit alles met de witte wijn,laat enkele sec. doorkoken.
  7. voeg er de room aan toe en laat dan nog een min.tje of 3 inkoken.
  8. dik indien nodig wat aan met maizena.
  9. voeg net voor u alles van het vuur haalt de garnalen en de peterselie toe.
  10. dit resept is zeer lekker met een peterselie puree

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door svdh82 op 19 juli 2010 om 16u54

laat mij aub weten wat jullie vinden van dit recept ;-)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?