zeewolffilet met wittewijn roomsaus en grijze garnalen

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. voorbereiding;
  2. snij de zeewolffilet in blokjes van ongeveer 3X3cm
  3. hak een beetje peterselie fijn.
  4. de bereiding
  5. bak de zeewolf ongeveer 2 min an de solo vloeibaar
  6. blus dit alles met de witte wijn,laat enkele sec. doorkoken.
  7. voeg er de room aan toe en laat dan nog een min.tje of 3 inkoken.
  8. dik indien nodig wat aan met maizena.
  9. voeg net voor u alles van het vuur haalt de garnalen en de peterselie toe.
  10. dit resept is zeer lekker met een peterselie puree

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door svdh82 op 19 juli 2010 om 18u54

laat mij aub weten wat jullie vinden van dit recept ;-)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?