Recept 35*** (2 stemmen)

ZEEWOLFFILET MET LENTESAUS EN ASPERGES

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. verwarm de visbouillon tot net onder het kookpunt. Leg er de zeewolffilets in en pocheer ze gaar in 5 minuten. Pel en ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes. Snij de champignons in kleine stukjes en de lente-uitjes in ringetjes. Laat de vetstof zachtjes smelten en voeg de tomaten toe; Voeg wat later de champignons, dragon, peper en zout toe. Laat 5 minuten zachtjes stoven en doe er dan de lenteuitjes bij. Schil de asperges zeer zorgvuldig met een dunschiller vanaf de top naar de voet en snij het harde vlezige uiteinde, zo'n 2 CM af, breng water aan de kook , voeg de asperges toe en kook ze in ongeveer 20 minuten gaar. Schik op borden , lekker met aardappelpuree.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie