Zeewolf met venkel, lamsoor en een slaatje van verse kruiden

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Reinig de venkelknol, snijd hem in schijfjes en bewaar het groen.
  2. Verhit een scheutje Solo in een koekenpan. Stoof de venkel en lamsoortjes kort aan en blus ze met een scheutje Pastis.
  3. Rooster de venkelzaadjes in een droge koekenpan. Snijd de limoen in schijfjes.
  4. Maak 4 papilottes van aluminiumfolie en verdeel er de vis, groenten, venkelzaadjes en schijfjes limoen over. Vouw de papilotte dicht en laat garen op de barbecue (gaartijd is afhankelijk van de dikte van de visfilet).
  5. Was de kruiden, dep ze voorzichtig droog en meng ze voor het slaatje door elkaar. Serveer het slaatje bij de gegaarde vispakketjes.

Tip

Serveer hier een lekker gekoeld glaasje Pastis bij.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Patrick Vancayseele op 02 juli 2018 om 11u55

Zeer mooi recept, maar mijn ervaring met venkel is dat hij altijd beetgaar blijft en overheerst als smaak in het recept Patrick

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?