Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. 1/2 kg. soepgroenten 4 soorten(diepvries),250cc room,1glas witte wijn,1/2 visbouillionblokje,kerriepoeder,peper,zout, 1 pak gemengde zeevruchten(diepvries)
  2. Stoof de groenten in solo, peper, zout, visbouillionblokje en kerrie naar smaak.
  3. Room, witte wijn en laat wat inkoken, voeg de diepbevroren zeevruchten en laat doorwarmen tot een homogeen mengsel, niet te veel omroeren.
  4. Dien op in schelpen, pannetjes of vul er de bladerdeegpasteitjes mee, bestrooi met verse peterselie of bieslook

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?