Recept 05 (0 stemmen)

Zeevruchten met gember en oesterzwammen

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding : Snij de oesterzwammen in reepjes en de kastanjechampignons in schijfjes. Snipper de look fijn. Snij de rode uien in halve maantjes. Snipper de koriander fijn. schil de gember en snij in fijne schijfjes.
  2. Bereiding : Verhit de wok en voeg 3 el olijfolie toe. Bak de rode uien, de look en de gember gedurende 2 min. al roerend.
  3. Voeg de zeevruchten, broccolliroosjes, kastanjechampignons, oesterzwammen en 3 el ketjap manis toe.
  4. Giet de groentenbouillon erbij en blijf nog een 5tal min. roeren. Breng op smaak met zwarte peper en zout.
  5. Afwerking : Strooi de versnipperde koriander erover en dien op met ThaÏse rijst.
  6. Tip : U kan de broccolli vervangen door boterboontjes of snijboontjes.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?