Recept 55***** (2 stemmen)

Zeeuws vispotje

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Stoofpotjes

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de tomaten aan de onderkant kruislings in. Dompel ze 20 sec. in kokend water. Neem ze eruit en laat afkoelen. Pel daarna het vel eraf. Verhit de olie en de boter in een hapjespan en bak de uien en de knoflook op laag vuur 5 min. Snijd ondertussen de tomaten in plakjes. Voeg toe aan de uien en de knoflook en schenk de wijn erbij. Stoof met de deksel op de pan nog 10 min. Snijd de zalm en de kabeljauw in stukken van 5 cm en bestrooi met peper en zout. Voeg toe aan het mengsel in de pan en laat in 6 min. net gaar worden. Voeg de laatste 2 min. de mosselen toe. Voeg op het laatste moment de Hollandse garnalen toe en bestrooi het vispotje met de peterselie. Lekker met brood en Hollandse kropsla met gekookte eieren.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 10 augustus 2010 om 19u33

Ontpitten mag maar dat is niet noodzakelijk. Smakelijk !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie