Recept 45**** (7 stemmen)

Zeeduivelwangen op een bed van citrusvruchten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

AMUSES A LA CARTE

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel de citrusvruchten en snijd ze in kleine stukjes; vang het sap op.
  2. Doe alles in een steelpannetje, samen met de suiker, en laat dit tot een vruchtenmoes inkoken.
  3. Doe de Solo in een braadpan en laat goed opwarmen.
  4. Laat de vis hierin één minuut aan elke kant aanbraden, giet de wijn erbij en laat inkoken.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Schik de vruchtenmoes in elke lepel en leg de vis hierop.
  7. Kruid met peper en zout, en versier met koriander of bieslook.
Tip

Presenteer deze hapjes in mooie Chinese soeplepeltjes.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door jos vekemans op 26 januari 2016 om 15u49

Kan je dit ook koud presenteren?

Gepost door Solo op 27 januari 2016 om 11u05

Dat kan, maar het receptje gaat iets smakelijker zijn met een warm visje :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie