Recept 05 (0 stemmen)

Zeeduivelbrochettes

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Borstel de champingnons schoon.
  2. Snij de zeeduivel in blokjes van 2,5 cm.
  3. Rijg op de platte metalen spiezen afwisselend een champignon, een visblokje en een gevouwen stukje ham, doe zo verder tot alle ingrediënten op zijn.
  4. Bestrijk met een keukenkwast de brochettes met olijfolie en kruid af met pezo.
  5. Verwarm de oven voor op 220°.
  6. Strijk een bakplaat in met olijfolie en leg daarop de brochttes, zet ongeveer 12 minuten in oven, halverwege de baktijd omdraaien.
  7. Pel het teentje knoflook en pers uit, meng het onder de mayonaise samen met de tomatenpuree.
  8. Dien de brochettes op met een eetlepel getomateerde myonaise, aardappelpuree en een frisse groene salade met partjes tomaat.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Victor S. op 01 september 2011 om 09u33

Monique, geen enkel probleem, maar dan wel niet op een hoog vuur en regelmatig omdraaien.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie