Zeeduivel met tomatensalsa

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en ontpit de tomaten en snij ze in blokjes.
  2. Snipper de basilicum en de knoflook fijn en vermeng deze met de tomaten en flink wat olijfolie, breng op smaak met pezo.
  3. Zet een uurtje in de koelkast maar schep af en toe om.
  4. Snipper het chilipepertje fijn.
  5. Verhit in een pan met dikke bodem 3 el olijfolie, fruit hierin het chilipepertje met een koffielepel tomatenpuree en de oregano.
  6. Bak in deze pan de zeeduivel, eerst 2 minuten aan beide kanten op een hoog vuur, daarna nog enkele minuten op een zachter vuur, kruid naar smaak met zout en eventueel met peper.
  7. Verdeel de vis en de tomatensalsa over borden en dien op met gebakken krieltjes of gewone aardappelen.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?