Recept 55***** (1 stem)

Zeeduivel met prei en erwtjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hoofgerechten vis

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Hak de peterselie fijn. En snij ook de olijven in stukjes.
  2. Verwijder de donkergroene bladeren van de prei en snij het overgebleven gedeelte fijn. Spoel grondig af onder stromend water.
  3. Bak de prei samen met de erwtjes en wat zout in een pan met Solo Vloeibaar.Laat zo'n 15 minuten sudderen terwijl je vaak omroert.
  4. Leg nu de stukken vis in de pan en laat nog 5 minuten garen.
  5. Voeg er tenslotte de peterselie, zwarte olijven en wat peper aan toe.
  6. Dien onmiddellijk op.
Tip

Heb je veel peterselie over, dan kun je deze in de keukenmachine fijn snijden en vervolgens (droog) in kleine zakjes of potjes invriezen.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie