Zeeduivel met prei en erwtjes

1 (1)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Hak de peterselie fijn. En snij ook de olijven in stukjes.
  2. Verwijder de donkergroene bladeren van de prei en snij het overgebleven gedeelte fijn. Spoel grondig af onder stromend water.
  3. Bak de prei samen met de erwtjes en wat zout in een pan met Solo Vloeibaar.Laat zo'n 15 minuten sudderen terwijl je vaak omroert.
  4. Leg nu de stukken vis in de pan en laat nog 5 minuten garen.
  5. Voeg er tenslotte de peterselie, zwarte olijven en wat peper aan toe.
  6. Dien onmiddellijk op.

Tip

Heb je veel peterselie over, dan kun je deze in de keukenmachine fijn snijden en vervolgens (droog) in kleine zakjes of potjes invriezen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?