Zeeduivel met prei en erwtjes

Peterselie is een vaak gebruikt ingrediënt in Italiaanse schotels. Het zit dan ook boordevol vitaminen en mineralen. ‘Italiaanse' peterselie is de bekende krulpeterselie, maar platte peterselie met grotere blaadjes is natuurlijk even goed om te gebruiken in dit recept.

Bereidingswijze

  1. Hak de peterselie fijn. En snij ook de olijven in stukjes.
  2. Verwijder de donkergroene bladeren van de prei en snij het overgebleven gedeelte fijn. Spoel grondig af onder stromend water.
  3. Bak de prei samen met de erwtjes en wat zout in een pan met Solo Vloeibaar.Laat zo'n 15 minuten sudderen terwijl je vaak omroert.
  4. Leg nu de stukken vis in de pan en laat nog 5 minuten garen.
  5. Voeg er tenslotte de peterselie, zwarte olijven en wat peper aan toe.
  6. Dien onmiddellijk op.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?