Zeeduivel in parmaham

Ingrediënten voor 4 personen

  • 500 gr zeeduivel
  • 2 el citroensap
  • 2 el witte wijnazijn
  • 1/2 kl mosterd
  • 2 el hazelnootolie
  • 250 gr veldsla
  • 200 gr parmaham
  • olie,pezo
  • keukentouw

Bereidingswijze

  1. Besprenkel de vis met het citroensap,en laat 10 min marineren.Roer de dressing van de azijn ,mosterd,pezo en notenolie.Spoel de sla en zwier droog.Dep de visfilets droog,en omwikkel ze met de parmahesp.Bind de rolletjes toe met keukentouw.Verhit olie in de pan en bak er de visrolladesin ,10à12 min.op een middelhoog vuur,de rolletjes mogen niet te bruin worden .Meng de dressing door de veldslaen verdeel over de borden .Verwijder het keukentouw van de rolletjes ,snij ze in plakken van ong.3 cm dik en dresseer ze op de borden .Kruid met wat gemalen peper en dien op .

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Monique_14 op 08 december 2010 om 21u01

Zal wel lekker zijn....maar ik zie het toch eerder als een voorgerechtje.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?