Ingrediënten voor 4 personen
- 8 zeebarbelen (kleine +/- 20 cm)
- 250 gr tomatenblokjes (blik)
- 1/2 ui, fijngehakt
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- platte peterselie, gehakt
- zonnebloemolie
- oregano
- zwarte peper & zeezout uit de molen
Bereidingswijze
- Ontschub de zeebarbelen en maak ze volledig schoon, of laat het doen door de visboer.
- Verhit zonnebloemolie in een pan en fruit de ui en het teentje look glazig.
- Voeg de vis toe en laat enkele minuten bakken.
- Doe er de tomatenblokjes bij, laat even stoven, kruid met zwarte peper, zeezout en oregano.
- Laat het geheel een 10 tal minuten suddren.
- Schep de vis op warme borden, napeer met de saus, bestrooi met peterselie en serveer met goudbruin gebakken aardappeltjes en gestoofde groenten naar keuze, boontjes, wortelen, of....
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?