Recept 55***** (1 stem)

Zeebaarsfilet in de oven met citroenijm

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was de tomaten, verwijder het kroontje en snij in schijfjes Pel de uien en snij ze in fijne schijfjes.
  2. Was de citroenen zorgvuldig en snij ze in partjes.
  3. Was de aardappelen zorgvuldig en snij ze ongeschild in dunne plakjes.
  4. Vet een ovenschotel in met olie.
  5. Leg de partjes citroen en de schijfjes tomaat, aardappel en ui erin.
  6. Rits de tijm van de takjes en bestrooi de groenteschotel ermee.
  7. Leg de zeebaarsfilets in de schotel op de groenten.
  8. Breng op smaak met peper en zout.
  9. Overgiet met de witte wijn en zet in de voorverwarmde oven (180 °C).
  10. Laat ongeveer 20 minuten bakken afhankelijk van de grootte van de vis.
  11. Het vlees van de vis moet gemakkelijk loskomen, maar wel stevig blijven.
  12. Haal uit de oven en dien onmiddellijk op in de schotel.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie