Recept 35*** (3 stemmen)

Zeebaars van de barbecue met aioli

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

visgerechten

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was en halveer de venkelknol en snijd of schaaf de helften heel dun. Pel en snipper de ui. Was en halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd het vruchtvlees in dunne ringetjes. Pluk de blaadjes peterselie van de takjes en hak ze fijn.
  2. Schep de venkel met de ui, de tomaat, de chilipeper, de peterselie, de olijfolie, de azijn en peper naar smaak door elkaar.
  3. Pel de knoflook. Roer voor de aioli de mayonaise met de mosterd en de uitgeperste knoflook door elkaar.
  4. Boen de limoen schoon en snijd hem in partjes.
  5. Snijd de zeebaarzen een beide kanten met een scherp mes driemaal in. Bestrijk ze met de Solo en bestrooi ze met peper naar smaak. Rooster ze op het rooster boven een gloeiende barbecue in 6-7 minuten aan beide kanten bruin en gaar.
  6. Serveer ze zeebaars met de venkelsalade, de aioli en de limoenpartjes.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie