Ingrediënten voor 4 personen
- 100 gram gekookte mosselen
- 100 gram gepelde garnalen
- 500 gram visfilet. kabeljauw,schelvis,poon
- 200 gram zeevruchten
- 100 gram bacon
- 4 tomaten gepeld in blokjes
- 1 deciliter olijfolie
- 2 teentjes look
- 12 draadjes saffraan
- 1,5 deciliter witte wijn
- 1/2 citroen
- 1 eetlepel peterselie
- 1 laurierblad
- 1 eetlepel amandelen
- pezo naar smaak
- 2 kleine uien
Bereidingswijze
- Doe de olijfolie in de pan en bak de ui en look glazig. Voeg de tomaten toe en roerbak deze kort. Haal uit de pan en zet opzij.
- Doe opnieuw olie in de pan en roerbak de vis, garnalen en zeevruchten ongeveer 2 minuten. Voeg de mosselen, laurier, citroen, saffraan, wijn, amandelen, ui, look en de peterselie, peper en zout naar smaak.
- Voeg net genoeg water toe om het vismengsel te bedekken en laat ongeveer 15 minuten koken.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?