Altijd weten wat je gaat eten?
ZALMTARTAAR van RAUWE en GEROOKTE ZALM.
Bereidingswijze
- Materialen
- Snijplank, scherp mes, timbaaltje met rechte wanden.
- Voorbereiding
- Snipper het sjalotje. Snijd de verse en gerookte zalm zo fijn mogelijk. Hak de dille. Pers een halve limoen uit voor het sap.
- Bereidingswijze
- Meng sjalot, zalm, dille door elkaar en breng op smaak met een eetlepel limoensap.
- Vet het timbaaltje in met olijfolie.
- Vul het timbaaltje met het zalmmengsel en druk dit licht aan.
- Keer het timbaaltje om op het bord en klop enige tijd op de bodem totdat de zalm uit de vorm lost.
- Serveertips
- Garneer het tartaartje met een stukje limoenschijf en een takje dille.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door corné_2 op 18 september 2017 om 13u53
Lekker en gemakkelijk vooraf te maken!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?