Zalmtartaar met roomkaas

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de zalm in blokjes van 1 cm. Maak een marinade van citroensap, druivenpitolie en pezo. Laat hierin de zalm enkele uren marineren in de koelkast.
  2. Snipper hetlente-uitje. Meng de melk en de roomkaas en doe er het lente-uitje en 2 el bieslook of dille bij, breng op smaak met pezo.
  3. Laat de tomaatjes uitlekken en snij ze in reepjes. Snij de komkommer in dunne plakjes en bestrooi deze met wat zout.
  4. Schik op 4 bordjes wat tomatenreepjes, leg hier de gemarineerde zalm op.
  5. Bedek met het roomkaasmengsel en eindig met een laagje komkommerschijfjes.
  6. Garneer met wat tomatenreepjes en de rest van de bieslook of dille.
  7. Tip, u kunt ook dille en bieslook samen gebruiken, en, verse zalm vervangen door gerookte.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?