Zalmtartaar met dille en roggebrood

Sneetjes roggebrood hebben een compleet andere geur, kleur, structuur en smaak dan "gewoon" brood. Roggebrood is veel compacter. De volle korrels, de ruwere vezel en de wat vochtige, soms stroperige structuur maken van roggebrood stevige kost. Ideaal als toastje !

0 (0)
0 min

Bereidingswijze

  1. Bereiding:Ontdooi de Noorse Atlantische zalm.
  2. Hak de zalm en de gerookte zalm fijn.
  3. Vermeng de olijfolie, het citroensap, de dille, peper en zout in een
  4. kom met de zalm.
  5. Snij de pompernikkel of het roggebrood in acht gelijke stukjes.
  6. Dresseer het zalmmengsel op het brood.
  7. Werk af met dille en een stukje citroen.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?