Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Oven op 225°C voorverwarmen.
  2. Bladerdeeg ontdooien.
  3. Zalm in stukjes snijden
  4. Paprika's in dunne reepjes snijden.
  5. Peterselie fijn knippen.
  6. Eieren loskloppen met room, peterselie, zout en peper.
  7. Vorm invetten (doorsnede 25 cm) en bekleden met bladerdeeg. Met vork gaatjes in deeg prikken.
  8. Zalmstukjes en paprikareepjes over bodem verdelen.
  9. Eimengsel erover schenken.
  10. Taart in midden van oven in ca. 35 minuten gaar en lichtbruin bakken.
  11. Lekker met ijsbergsla en balsamicodressing.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door mbunt op 16 oktober 2012 om 00u33

Koksroom is hetzelfde als kookroom.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?