Altijd weten wat je gaat eten?
Zalmtaart met garnaaltjes
Bereidingswijze
- - leg het bladerdeeg met bijhorend bakpapier in een ovenschotel
- - was de garnalen, spoel goed en laat uitlekken, verdeel over de bladerdeegbodem
- - snij de gerookte zalm in reepjes en schik boven de garnalen
- - spoel 2 tomaten en snij in plakjes
- - snij de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes, verdeel de 2 soorten tomaten over de zalm
- - kruid met de gedroogde dille
- - verwarm de oven ondertussen voor op 220°C
- - giet de room over de bereiding, kruid met peper en zout
- - schep de mascarpone met een eetlepel over de schotel
- - strooi 2 handjes gratinmix over de taart en eindig met het zakje geraspte mozzarella
- - zet in de oven en bak gedurende 20 minuten tot alles goed warm is
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?