Recept 05 (0 stemmen)

Zalmslatje

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de zalm gaar in zoutwater
  2. ondertussen was en snij de ijsbergsla in kleine stukjes
  3. was de erwtjes en worteltjes in een vergiet
  4. neem 6 glazen kommetjes
  5. als de zalm gaar is, laat hm even afkoelen onder koud water
  6. doe 4 grote eetlepels mayonaise en tomaten ketchup mixen met een scheutje whisky voor de cocktailsaus in een kom
  7. vul de kommetjes met eerst de ijsbergsla, dan de zalm en de garnaaltjes, dan de erwtjes en worteltjes erbij
  8. cocktailsaus erover en een halve eetlepel boursin en t'is klaar.

Bron: Ann Hollanders

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?