Recept 05 (0 stemmen)

Zalmrolletjes met ricotta en basilicum

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Een heel erg lekker borrelhapje . Echt een aanrader! Hoeveelheid voor ± 32 stuks.
  2. Limoenen schoon boenen en boven kom groene schil eraf raspen.
  3. Limoen uitpersen en even apart houden. Ricotta, zout en peper door limoenschil mengen.
  4. Bereidingswijze
  5. Op werkvlak stuk folie uitspreiden.
  6. Plakjes zalm erop leggen in 2 rechthoeken van 20x16 cm. Limoensap erover sprenkelen en zalm voorzichtig bestrijken met de limoenricotta. Afdekken met blaadjes basilicum.
  7. Met behulp van folie zalm vanaf de lange zijde oprollen.
  8. Zalmrol in folie wikkelen en 1 uur laten opstijven in de koelkast. Folie verwijderen en rol met scherp mes in plakken van 1 cm snijden. Vastzetten met een cocktailprikker.
  9. Serveertips
  10. Heerlijk bij een glas witte wijn.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie