Recept 05 (0 stemmen)

Zalmrolletje met brood

Dit is een recept van

tijd
10 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Soort gerecht : visgerecht
  2. Categorie : aperitiefhapje
  3. Aantal personen : 4
  4. Tips : Je kan de zalm ook vervangen door gekookte ham of drooggezouten ham. Toevoegen aan favorietenAfdrukkenIngrediënten2 sneden brood
  5. Kruidenkaas (bv.Damse kruidenbrie)
  6. 6 plakken gerookte zalm
  7. peper van de molen
  8. dille
  9. platte peterselie
  10. citroen BereidingLaat het brood bij de bakker snijden in de lengte, zodat je lange sneden brood hebt.
  11. Verwijder de korsten en rol het brood met de deegrol plat uit.
  12. Besmeer het brood met de kruidenkaas.
  13. Leg daarop verse dille en platte peterselie.
  14. Hierop leg je dun gesneden plakjes gerookte zalm.
  15. Snij de citroen in de helft en pers enkele druppels citroensap op de zalm.
  16. Doe er nog wat peper op.
  17. Rol het brood stevig op in een rolletje en rol dit dan in plastic folie.
  18. Laat het enkele uren opstijven in de koelkast.
  19. Snijd de rolletjes in dunne plakjes en dien ze koud op.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie