Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. pocheer de verse zalm ongeveer 10 minuten. Laat uitlekken en verdeel in ongeveer drie
  2. à vier stukken en laat koud worden. Met een mes de gerookte zalm fijn hakken. de sjalot
  3. fijn mixen. verkruimel de gepocheerde verse zalm, niet te fijn in een glazen kom en meng
  4. de gerookte zalm en de sjalot er onder. Meng met de hand, het is zeer praktisch nadat u de
  5. handen goed hebt gereinigd en doe speciale wegwerp handschoenen aan voor de
  6. voeding aangepast. plaats in een aangepaste porceleinen of glazen schaal, bedek met
  7. plastiek folie en plaats in koelkast ongeveer 2 uren voor te proeven. besmeer vers
  8. brood met boter en leg een schijf rillette erop, en een schijfje citroen en een klein
  9. takje platte peterselie. smakelijk.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door ginette.ide op 29 mei 2011 om 22u32

ik heb slechts 1 reactie en dit is er een voor mezelf ide gientte

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?