Recept 35*** (1 stem)

Zalmpannenkoekje

Dit is een recept van

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Roer de bloem met een mespunt zout door elkaar. Maak een kuiltje in het midden en breek de eieren er boven. Voeg 2 dl. melk toe en roer dit alles met een garde of een mixer tot een glad beslag. Voeg al roerend de rest van de melk toe. Laat het beslag 30 minuten rusten. Verhit een klontje boter in een pan met anti baklaag en schep met een soeplepel het beslag in de pan en laat het beslag alle kanten uitvloeien,door de pan scheef te houden. Bak de pannenkoeken op een halfhoog vuur aan beide zijden licht bruin. Steek er met behulp van een borrelglaasje rondjes uit de pannenkoek.
  2. Schep room, mayonaise, citroensap, bieslook en munt goed door elkaar en doe dit op de pannenkoek.Leg er nu een stukje gerookte zalm op. Decoreer desgewenst met wat dille of wat peterselie.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?