Altijd weten wat je gaat eten?
Zalmpakketje met sinaasappel
Bereidingswijze
- Ingrediënten
- sinaasappel
- 1 zakje verse basilicum (15 gr)
- 500 gr zalmfilet
- 100 gr garnalen
- 2 el kappertjes
- 50 gr boter in stukjes
- 4 vellen aluminiumfolie van ± 35 cm
- Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 200°C.
- Sinaasappel schoonboenen en 8 dunne plakken eraf snijden.
- Steeltjes van basilicum plukken.
- Zalmfilet in 4 gelijke stukken snijden.
- In het midden van elk vel folie stuk zalmfilet leggen.
- Zalm beleggen met sinaasappel, garnalen, kappertjes en basilicum.
- Stukjes boter erop leggen en bestrooien met peper en zout.
- Zijkanten van folie losjes samenpakken, zodat wat ruimte rond vulling
- overblijft, en tot luchtdicht pakketje vouwen.
- Pakketjes met vouwnaad naar boven op bakplaat leggen en vis in
- midden van oven in ca. 15 min gaar laten worden.
- Pakketjes op 4 borden leggen en pas aan tafel openmaken.
- Smakelijk.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?