Altijd weten wat je gaat eten?
zalmmoot met honing en appel
Bereidingswijze
- Een marinade bereiden met de olijfolie, de wijnazijn,honing,peper en zout.
- leg de zalmmoten hierin en laat het een paar uurtjes staan.
- De appels schillen en het klokhuis uitsteken. De appels in plakjes snijden, bestuiven met kaneel, instrijken met honing en wat gesmolten boter.
- Bereidingswijze
- Een bakplaat beboteren, de appelschijfjes erop leggen en lichtjes kleuren onder de ovengrill.
- bak de zalmmoten aan beide kanten 4min.en blus het af met de overgebleven marinade.
- Serveertips
- Verdeel de zalmmoten op de borden en schep de warme marinade ernaast
- Versieren met enkele blaadjes munt en serveren met aardappelpuree of duchesse-aardappelen
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?