zalmmoot met honing en appel

Bereidingswijze

  1. Een marinade bereiden met de olijfolie, de wijnazijn,honing,peper en zout.
  2. leg de zalmmoten hierin en laat het een paar uurtjes staan.
  3. De appels schillen en het klokhuis uitsteken. De appels in plakjes snijden, bestuiven met kaneel, instrijken met honing en wat gesmolten boter.
  4. Bereidingswijze
  5. Een bakplaat beboteren, de appelschijfjes erop leggen en lichtjes kleuren onder de ovengrill.
  6. bak de zalmmoten aan beide kanten 4min.en blus het af met de overgebleven marinade.
  7. Serveertips
  8. Verdeel de zalmmoten op de borden en schep de warme marinade ernaast
  9. Versieren met enkele blaadjes munt en serveren met aardappelpuree of duchesse-aardappelen

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?