Zalmlasagne

Hou je van zalm en ben je dol op lasagne? Dan ben je zéker in de wolken met dit recept voor huisgemaakte zalmlasagne. Aan tafel en smullen maar!

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de bosajuin in ringetjes. Stoof de in blokjes gesneden courgette in beetje boter. Ontvel de tomaten en verwijder de pitjes. Snij de tomaten in blokjes. Roer in een kom de room met de uiringetjes, de fijn gesneden basilicum en de helft van de kaas door elkaar, roer er peper naar smaak door. Verwarm de oven tot 170c°. Leg eerst vellen lasagne in de ovenschaal daarover een laagje van het roommengsel dan een laag zalm, daarop beetje courgetteblokjes en tomaatblokjes, dan terug lasagne, roommengsel, zalm,... Strooi over het geheel de rest van de kaas.Tip:Je kan groene en gele lasagne gebruiken en kleuren afwisselen dan krijg je een mooi kleurenpalet in lagen.Eventueel kan je er een slaatje met veldsla en kerstomaatjes bijgeven.Smakelijk!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door patricia127 op 16 oktober 2013 om 14u38

Bedankt Veerle voor de tip zal toch eens proberen zonder voor te koken groetjes patje

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?