x
Altijd weten wat je gaat eten?
zalmlasagne van ann
600 gram x1 brocoliroosje
500 gram x1 zalmfilet
500 ml x1 groentenbouillon van blokje
3 eetlepels x1 bloem
50 gram x1 vetstof of solo
2 koffielepels x1 visfonds van maggi
500 gram x1 lasagnevellen
150 gram rm x1 gruyère kaas
Bereidingswijze
kook bloemkoolroosjes gaar en zet opzij, evenals de zalmfilet zie op de verpakking, normaal vervroren 5min stand500 watt in microgolf en zet opzij. maak kaassaus met boter bloem en visfonds kruiden naar smaak voeg 100 gram kaas toe en zet opzij. neem vuurvaste schotel invetten en leg eerste laag vellen bloemkool of brocoliroosjes met geprakte zalmfilets en een laag kaassaus en terug vellenlaag tot opgewerkt en geen te dikke lagen werk af met een laag kaas en laat gratineren in de oven 35 min. ongeveer op 180 graden voorverwarmd. smakelijk. ann claeys
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door julie1946 op 30 juni 2011 om 02u26
dank je wel Ann voor u reactie in verband met compté kaas ik kende het niet en het kan ook met gruyére kaas misschien iets voordeliger ik moet het nog uit proberen dan hoort u iets van mij groetjes julie
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?