Recept 55***** (1 stem)

Zalmkoekjes met zure room als voorgerecht of borrelhap

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Extra nodig: keukenmachine
  2. Aan de slag!
  3. Pureer in een keukenmachine de vis samen met het ei, de ui, de bloem en de dille.
  4. Voeg wat zout en peper toe.
  5. Maak van het vismengsel koekjes van ca. 5 centimeter doorsnee.
  6. Schep het paneermeel op een bord en wentel er de viskoekjes door.
  7. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de viskoekjes op een matig vuur ca. 2 minuten per kant, tot ze goudbruin en gaar zijn.
  8. Meng in een kommetje de zure room met de kappertjes en voeg zout en peper naar smaak toe.
  9. Serveer de zalmkoekjes met de kappertjesroom en schijfjes citroen.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Monique_14 op 06 januari 2013 om 18u32

Dit word zeker één van mijn volgende hapjes, uit ervaring weet ik dat al de hapjes van Love to cook lekker zijn !!

Gepost door Love to Cook op 06 januari 2013 om 18u49

WAUW....... Monique, Dank je wel voor je lieve compliment. Groetjes Love

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie