Ingrediënten voor 4 personen
- 400 gr zalmfilets in stukken
- 1 ei
- 1 rode ui gesnipperd
- 3 el bloem
- 3 el dille fijngehakt
- 4 el paneermeel
- 4 el olie
- 125 ml zure room
- 1 el kappertjes
- 1 citroen
Bereidingswijze
- Extra nodig: keukenmachine
- Aan de slag!
- Pureer in een keukenmachine de vis samen met het ei, de ui, de bloem en de dille.
- Voeg wat zout en peper toe.
- Maak van het vismengsel koekjes van ca. 5 centimeter doorsnee.
- Schep het paneermeel op een bord en wentel er de viskoekjes door.
- Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de viskoekjes op een matig vuur ca. 2 minuten per kant, tot ze goudbruin en gaar zijn.
- Meng in een kommetje de zure room met de kappertjes en voeg zout en peper naar smaak toe.
- Serveer de zalmkoekjes met de kappertjesroom en schijfjes citroen.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Monique_14 op 06 januari 2013 om 19u32
Dit word zeker één van mijn volgende hapjes, uit ervaring weet ik dat al de hapjes van Love to cook lekker zijn !!
Gepost door Love to Cook op 06 januari 2013 om 19u49
WAUW....... Monique, Dank je wel voor je lieve compliment. Groetjes Love
Hoeveel sterren geef jij dit recept?