Recept 55***** (2 stemmen)

Zalm/Kabeljauw ovenschotel

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Ovenschotels

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. De ovenschotel bedekken met plakken ontbijtspek.
  3. Snij de vis een grote stukken en leg deze om-en-om op het spek.
  4. Bestrooi de vis met zout en peper.
  5. Blancheer of roerbak de spinazie. Als je gaat blancheren dan de spinazie goed laten uitlekken en uitknijpen zodat al het vocht eruit is.
  6. Bedek de vis met de spinazie.
  7. Maak een saus van de crème fraîche, tomatenpureee, 2 á 3 eetlp geraspte kaas, marjolein, en de fijn gesneden bosui.
  8. Giet de saus over de spinazie zodat alles goed bedekt is.
  9. Strooi daarop een laag geraspte kaas en panneermeel.
  10. De schotel minimaal 30 minuten op 200/220 graden.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door DanielBuysse op 27 juni 2013 om 23u03

een echte aanrader !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie