Altijd weten wat je gaat eten?
Zalm/Kabeljauw ovenschotel
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- De ovenschotel bedekken met plakken ontbijtspek.
- Snij de vis een grote stukken en leg deze om-en-om op het spek.
- Bestrooi de vis met zout en peper.
- Blancheer of roerbak de spinazie. Als je gaat blancheren dan de spinazie goed laten uitlekken en uitknijpen zodat al het vocht eruit is.
- Bedek de vis met de spinazie.
- Maak een saus van de crème fraîche, tomatenpureee, 2 á 3 eetlp geraspte kaas, marjolein, en de fijn gesneden bosui.
- Giet de saus over de spinazie zodat alles goed bedekt is.
- Strooi daarop een laag geraspte kaas en panneermeel.
- De schotel minimaal 30 minuten op 200/220 graden.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door DanielBuysse op 28 juni 2013 om 01u03
een echte aanrader !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?