Recept 05 (0 stemmen)

zalmhaasje met een getomateerde bearnaise

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. leg de zalm samen met de trostomaten op een bakplaat. Doe een beetje olijfolie op de trostomaatjes en wat grof gemalen zeezout. Zet 10 MIN. in een voorverwarmde oven van 200°C. In tussen kunt de bearnaise kloppen.
  2. Neem een steelpan en doe er de 2 eigelen in, samen met 1 eetlepel dragonazijn, peper en zout. Zet op een laag vuurtje en klop het luchtig op. Voeg 100GR gesmolten boter toe die afgeschuimd is, pluk de blaadjes dragon en snij fijn en voeg ze toe aan de bearnaisesaus. Serveer het geheel met een aardappelgarnituur zoals bijvoorbeeld een luchtige puree, op smaak gebracht met wat look en fijngehakte peterselie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Hidingmoon op 24 mei 2017 om 18u32

Eigenlijk geef ik geen sterren aan dit recept, want het klopt niet met wat de titel beschrijft- Dit recept is gewoon - zalmhaasje met "oventomaatjes" en bearnaisesaus -. Ofwel is de titel verkeerd ofwel heeft de kok hier gewoon vergeten zijn bearnaise te tomateren... of heeft hij/zij zich dat in dromenland ingebeeld.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?