Ingrediënten voor 4 personen
- 300 g zeekraal
-
- 600 g zalmfilet
- verse deegwaren
- 0.5 eetlepel xeresazijn of citroensap
- 1 tomaat
- 1 dl bertoli olijfolie
- 4 blaadjes basilicum
Bereidingswijze
- Kook de deegwaren in water met zout. Giet het water af, kruid met peper en zout en houd de pasta warm.
- Was de zeekraal en gebruik slechts de zachte toppen. Stoof de zeekraal in een weinig Solo en kruid de zeegroente met peper en zout.
- Bak de vis kort in Solo en laat hem verder garen in de oven.
- Bereid ondertussen de saus voor. Verhit een bodempje olijfolie, kruid met peper en zout en voeg ½ eetlepel xeresazijn of citroensap toe.
- Pel en ontpit de tomaat en snijd in blokjes. Voeg de tomaat aan de olie toe. Warm de saus op en maak af met de fijngesneden basilicum.
- Schik de deegwaren op de borden en leg de vis erop. Werk af met de zeekraal en de saus.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?