use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Zalmfilet met verse deegwaren
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Zalmfilet met verse deegwaren

Zalmfilet met verse deegwaren

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 300 g zeekraal
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 600 g zalmfilet
  • verse deegwaren
  • 0.5 eetlepel xeresazijn of citroensap
  • 1 tomaat
  • 1 dl bertoli olijfolie
  • 4 blaadjes basilicum

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de deegwaren in water met zout. Giet het water af, kruid met peper en zout en houd de pasta warm.
  2. Was de zeekraal en gebruik slechts de zachte toppen. Stoof de zeekraal in een weinig Solo en kruid de zeegroente met peper en zout.
  3. Bak de vis kort in Solo en laat hem verder garen in de oven.
  4. Bereid ondertussen de saus voor. Verhit een bodempje olijfolie, kruid met peper en zout en voeg ½ eetlepel xeresazijn of citroensap toe.
  5. Pel en ontpit de tomaat en snijd in blokjes. Voeg de tomaat aan de olie toe. Warm de saus op en maak af met de fijngesneden basilicum.
  6. Schik de deegwaren op de borden en leg de vis erop. Werk af met de zeekraal en de saus.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.