De zalmfilets besprenkelen met citroensap en kruiden met pezo.
De peterselie fijnhakken. De courgette wassen en in stukjes snijden, de tomaten pellen en in 4 snijden, zaadjes verwijderen en in blokjes snijden.
2 el olijfolie verhitten en de blokjes courgette kort bakken samen met de look, het vuur lager zetten en de tomaten toevoegen, kruiden met tijm en pezo.
Ongeveer 10 minuten onder deksel laten smoren.
De rest van de olijfolie verhitten en de zalmfilets in ongeveer 4 à 6 minuten bakken, in de helft van de baktijd ze voorzichtig omdraaien zodat ze aan beide zijden mooi gekleurd zijn.
De groenten op warme borden dresseren, de zalm erop schikken en bestrooien met peterselie.
Lekker met gekookte aardappelen bestrooid met peterselie.
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Inge Coentje op 14 augustus 2017 om 22u53
Heb ik klaar gemaakt met krieltjes gebakken in lookboter en was echt super lekker!!!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?