Recept 05 (0 stemmen)

Zalmfilet in een limoensausje

Dit is een recept van

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de limoen, snijd in zeer fijne reepjes, laat even opkoken in een bodempje water en giet af .
  2. Kleur de selder in in wat Solo.
  3. Laat de suiker droog karameliseren, voeg het limoensap toe en voeg er de limoenschijfjes bij.
  4. Voeg de witte wijn en visfumet toe en laat voor de helft inkoken.
  5. Werk de saus af met wat Solo, wodka, peper en zout.
  6. Bak de zalmfilets 3 minuten op ieder kant gaar.
  7. Serveer versierd met de kervel.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?