Recept 05 (0 stemmen)

Zalmcarpaccio met tomaat en ui

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Koude gerechten

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De olie met het citroensap, het zout en de anijs door elkaar roeren tot er een saus ontstaat.
  2. De uien schoonmaken door de papierachtige schil te verwijderen, vervolgens klein hakken, zorgvuldig wassen en drogen.
  3. De tomaat in stukjes snijden.
  4. De zalm op een schaal leggen, de uien, de stukjes tomaat en de kappertjes toevoegen en overgieten met de saus.
  5. Op smaak brengen met versgemalen zwarte peper en het gerecht kan geserveerd worden.
Tip

Serveer met stukjes geroosterd stokbrood.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie