Recept 05 (0 stemmen)

Zalmcarpaccio met tomaat en ui

Dit is een recept van

tijd
15 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Roer de olie met het citroensap, het zout en de anijs door elkaar tot er een saus ontstaat.
  2. Maak de ui schoon door de papierachtige schil te verwijderen, hak vervolgens klein, was zorgvuldig wassen en droog.
  3. Snijd de tomaat in stukjes.
  4. Leg de zalm op een schaal , voeg de uien, de stukjes tomaat en de kappertjes toe en overgiet met de saus. Vopeg zwarte peper toe en het gerecht kan geserveerd worden.
  5. Serveer met stukjes geroosterde ciabatta of focacciabrood.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie