Zalmburger met koriander

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pureer de gerookte zalm met de room en het ei Snij de verse zalm in kleine blokjes en meng met de gepureerde gerookte zalm Kruiden met peper en zout Fijngesneden ui en koriander toevoegen Verdeel in 4 porties en bak de burgers in wat olijfolie met boter Om een mooie vorm te houden kan je de burgers in een dresseerring aandrukken en zo bakken Kerstomaatjes met basamico en suiker in een pan laten caramelliseren Blus het aanbaksel met de kippenbouillon en laat even inkoken Voeg er de koude boter aan toe en maak er een schuimige massa van met de staafmixer. Serveer de Zalmburgers met aardappeltjes en de kerstomaatjes, versier met wat platte peterselie of rucola, waterkers... Ook lekker tussen een broodje of een pita broodje met extra groentjes en rode ui ringen

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?