Zalmbonbons met mascarponevruchtenvulling

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Halveer de mango,verwijder de pit en verdeel het vruchtvlees in stukjes.
  3. Verwarm in een steelpanetje een klein bodempje water,voeg de suiker toe en de helft van
  4. de mango. Laat dit 15 min zachtjes koken.
  5. Pureer dit in een blender tot alle stukjes verdwenen zijn en zet de puree in de koelkast.
  6. Meng ondertussen 1/3 van de maskarpone met de bessenjam .Haal de mangopuree
  7. uit de koelkast en vermeng deze met de overgebleven mascarpone tot een glad geheel.
  8. bereiding
  9. Leg een half sneetje zalm open en doe er een koffielepel mascarpone mengeling op
  10. en rol mooi op .Doe dit met al de zalm en wissel af van mengeling.
  11. Serveer dit in een lepel met onderaan wat sla en bovenop wat dille.
  12. zet ze wel in de koelkast tot bebruik.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?