Zalmbavarois met tomatencoulis

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. * de zalmplak gaar pocheren in een smaakrijke visbouillon. eventjes laten uitdruppen en pureren in de keukenrobot..
  2. * naar het einde toe 4 dl opgeklopte room onder verwerken.
  3. * gelatineblaadjes 5 minuten in koud water weken.
  4. * bij het zalmmengsel voegen roerend met een houten spatel.
  5. - afsmaken met peper en zout. Proeven.
  6. - een cakevorm met aluminiumfolie bedekken. Dan met gerookte zalm bekleden.
  7. * in deze vorm de zalousse storten. egaal strijken en koel zetten in de koelkast.
  8. * tomatencoulis: gepelde tomaten pureren.. mengen met de restant van de room en flink kruiden (P&Z, cayenne, dragon, kervel, peterselie...

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?